PRIMAT GOLD - Service Auto in Soseaua Oda  ofera servicii si piese de calitate garantata cu personal calificat la costuri avantajoase:

 • Mecanica usoara
 • Vulcanizare
 • ITP
 • Service mobil
 • Depozitare anvelope

 PERSONAL CALIFICAT SI DOTAREA UNITATI LA STANDARDE EUROPENE.

 

 

SERVICE 

PRIMAT GOLD - Service Auto in Sector 1 este o companie infiintata in anul 1991 si are la baza pasiunea si profesionalismul cu care ne ocupam de masina ta. Calitatea si promptitudinea completeaza pasiunea si profesionalismul astfel incat diferenta dintre promisiunea facuta clientului si serviciul prestat de PRIMAT GOLD este ABSENTA.

Daca va doriti servicii rapide si profesioniste, oferite de specialisti cu experienta la preturi accesibile, la noi veti gasi cele mai bune oferte!

Cand vine vorba despre masina dumnevoastra, nu faceti compromisuri! Defectiunile, chiar si cele aparent minore, pot pune in pericol siguranta dumneavoastra si pot afecta buna functionare a automobilului pe care il detineti. Fiecare prestatie efectuata in unitatea service PRIMAT GOLD este insotita de certificat de conformitate si garantie.

Unitatea service garanteaza lucrarea executata conform Legii Nr. 449/2003 (republicata), a Legii Nr. 296/2004 (cu toate modificarile si completarile ulterioare) cat si a Noului Cod Civil, dupa cum urmeaza:

 • 90 zile pentru manopera, executata de la data devizului, daca lucrarea de reparatie nu a necesitat inlocuiri de piese sau daca s-a executat cu piesa(ele) aduse de client;
 • Sunt excluse de la aceasta garantie piesele aduse de client

 

 

GEOMETRIE ROTI

Echipamente. Profesionisti. Control.

Pentru a usura activitatea dumneavoastra, societatea noastra poate efectua operatii mecanice usoare, suduri, confectii metalice, diverse operatii. Pentru societatile care detin un parc auto, oferim posibilitatea realizarii unui contract de service roti. In esenta este un abonament platibil la sfarsitul fiecarei luni. In cadrul acestui contract asiguram toate serviciile disponibile in service-urile nnoastre, inclusiv vanzarea de anvelope. Lista noastra de clienti include nume ca Danone, Cristim, Tuborg, Parmalat, Carrefour, Cumpana, Angst, Romaqua, Apolodor, Forest Trading, Flamingo Computers si multi altii.

Suntem printre putinele firme din Romania unde poti monitoriza permanent lucrarile executate asupra autovehicolului aflat in service-urile noastre. Zonele de lucru sunt dotate cu camere de luat vederi, astfel incat clientii nostrii beneficiaza de control video asupra service-ului in timp ce va relaxati. Mai mult, in prezent se lucreaza la posibilitatea monitorizarii video on-line a service-urilor, un serviciu gratuit oferit de PRIMAT GOLD, foarte util in special pentru clientii nostrii de tip firma.

 

PRIMAT ASISTENTA TEHNICA NON-STOP, 24/7
*** Telefon: 0757.117.166
Salveaza-l acum ca sa te salveze mai tarziu!

  

ITP auto FARA PROGRAMARE

Inspectia tehnica periodica este obligatorie pentru orice autovehicul care circula pe drumurile publice si se efectueaza la orice statie autorizata R.A.R.
Acte necesare la ITP:

 • Certificat de înmatriculare al autovehiculului – talon (original) sau autorizație provizorie de circulație
 • Cartea de identitate a conducătorului auto sau buletin (original)
 • Polita de asigurare de raspundere civila – RCA valabil
 • Cartea de identitate a autovehiculului (CIV) – cartea masinii (original)

Pret de la 100 lei

 

PROGRAM STATIE ITP

Luni-Vineri 9:00-17:00

Telefon: 0742.077.121