Super Oferta!!!
Super Oferta Anvelope + Service roti + Alte servicii auto
Card Fidelitate PRIMAT GOLD
Selector anvelope
    
Cosul de cumparaturi
Totul despre procedura comenzilor online

Vanzari ANVELOPE cu 5 rate fara dobanda prin CARD AVANTAJ

Online

Comenzi online de anvelope, ci livrare la domociliu prin firma de curierat rapid in orice localitate din Romania, in 24-48 de ore, cu plata cash la primirea coletului ce cuprinde produsele comandate, factura+chitanta si certificatul de garantie de la producator.

Comanda anvelope online consta in doi pasi simpli pentru solicitarea produselor dorite.
Va reamintim ca pentru derularea fara probleme a procesului de comanda este necesara autentificarea, precum si completarea datelor generale din formularul utilizatorului. Dupa ce ati ales produsul pe care doriti sa il comandati, adaugati numarul de produse in comanda Dvs, recalculate prin apasarea butonului "recalculeaza", si trimiteti-l in cosul de cumparaturi. Veti observa aparand in dreapta - pe mijloc un tabel ce include lista produselor comandate, cantitatea de produse comandate. Pe masura ce adaugati produse la comanda dumneavoastra, acestea sunt afisate in tabelul de mai sus, care va insoteste in navigarea pe site, astfel ca in orice moment aveti un status clar al produselor pe care doriti sa le achizitionati. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul Finalizeaza Comanda. Dupa preluarea cu succes a comenzii dumneavoastra, veti primi un email prin care sunteti informat ca solicitarea dumneavoastra a fost trimisa catre un reprezentant de vanzari anvelope din cadrul firmei nostre.

Plata anvelopelor la livrare. Comanda se achita reprezentatntului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite anvelopele drept cadou altei persoane (!).

Livrarea anvelopelor se face in urmatoarea zi lucratoare prin curier si costa in functie de diametrul anvelopei ,conform tabelului de mai jos.

Livrarea este GRATUITA:
- pentru un pachet de minim 4 profile de turism, indiferent de valoarea totala
- pentru comenzile mai mari de 5000 lei - indiferent de numarul de bucati comandate
- pentru un pachet de minim 5 profile, indiferent de valoarea totala
- pentru un pachet de minim 4 profile de vara, indiferent de valoarea totala, pana la 20.12.2012.

Livrarea anvelopelor se face in urmatoarea zi lucratoare si costa:
- pentru profil turism cu diametrul intre 12" - 14" - cost serviciu 8 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil turism cu diametrul intre 15" - 16" - cost serviciu 10 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil turism cu diametrul egal sau mai mare de 17" - cost serviciu 15 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil cargo cu diametrul intre 14C" - 16C" - cost serviciu 15 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil 4X4 cu diametrul egal/mai mare de 16" - cost serviciu 15 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil HT cu diametrul intre 17.5" - 19,5" - cost serviciu 35 lei/bucata cu TVA inclus;
- pentru profil HT cu diametrul mai mare de 22,5" - cost serviciu 50 lei/bucata cu TVA inclus;
Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod exppres ca doriti livrarea sambata).


Livrarea anvelopelor se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid -. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea pachetului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". Pentru orasele mai mici durata expedierii este de maxim 2-3 zile lucratoare, cu livrarea anvelopelor la adresa dorita de dumneavoastra.


Livrarea anvelopelor se face intre orele 9 - 16, interval orar ce tine stric de programul de lucru al firmelor de curierat. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la serviciu pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Livrarea produselor se va face prin curier rapid sau cu transport propriu (in Bucuresti si Ilfov sau in orasele in care avem deschise reprezentante) in termene cuprinse intre 12 si 48 de ore.