Super Oferta!!!
Super Oferta Anvelope + Service roti + Alte servicii auto
Card Fidelitate PRIMAT GOLD
Selector anvelope
    
Cosul de cumparaturi
Totul despre procedura comenzilor online

Vanzari ANVELOPE cu 5 rate fara dobanda prin CARD AVANTAJ

Card Fidelitate PRIMAT GOLD

„Card Fidelitate PRIMAT GOLD”
REGULAMENT SI CONDTII GENERALE

1. Organizator:
SC PRIMAT GOLD IMPEX SRL, cu sediul Ghetarilor Nr. 2, Sect. 1 - Bucuresti, Cod fiscal: R02745

2. Inscriere in program:

2.1. In programul de Fidelitate PRIMAT GOLD se poate inscrie orice persoana peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa doar cu acordul scris al unui membru al familiei.

2.2. Cardul de Fidelitate se emite gratuit oricarei persoane fizice care achizitioneaza produse sau servicii din Romania, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Cardul este nominal, reprezentantii organizatorului avand dreptul de a verifica validitatea acestuia. Cardul de Fidelitate se acorda clientului dupa momentul completarii si semnarii formularului de inscriere. Toate informatiile solicitate in formular sunt obligatorii. Fara completarea tuturor datelor in mod corect si lizibil, nu se va putea face inregistrarea in baza de date.

2.3. SC Primat Gold Impex SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment modul de oferire al cardului.

3. Conditii de participare:

3.1. Cardul de fidelitate da dreptul titularului, la prezentarea acestuia, de a acumula puncte in momentul efectuarii unei tranzactii. Punctele acumulate nu pot fi transferate sau schimbate in bani sau produse. Calitatea de membru permite titularului cardului ca la fiecare tranzactie, pentru 10 lei cheltuiti sa acumuleze 1 punct in contul sau echivalent cu 0,5 lei. Posesorul cardului poate utiliza punctele acumulate la urmatoarea tranzactie pentru toate produse comercializate, cu exceptia conditiilor specificate in regulament si a altor promotii deja aflate in derulare (oferte necumulative). Nu se pot aplica doua promotii in acelasi timp!!! – pe factura in care clientul va folosi punclete de finalizare nu va putea acumula in acelasi timp alte puncte de fidelitate. Bonus instantaneu in valoare procentuala de 5% din valoarea serviciilor efectuate la prezentarea cardului de fidelitate pentru fiecare solicitare de servicii din cadrul unitatii. Toate calculele se fac la sumele fara TVA!!!

4. Inlocuirea cardului de fidelitate:

4.1. In cazul in care Cardul de fidelitate este pierdut, furat sau deteriorat, participantul are dreptul la un nou card. Primat Gold are dreptul de a verifica daca inlocuirea este sau nu motivata.

5. Durata programului:

5.1. Prezentul program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata. In cazul in care posesorul nu realizeaza nici o tranzactie pe o durata de 18 luni consecutive, cardul va fi dezactivat definitiv, iar punctele acumulate pana la acea data vor fi anulate.

5.2. Primat gold isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda acest program, in oricare din aceste cazuri, membrii vor fi informati si nici un membru nu va putea face nici un fel de recurs impotriva SC Primat Gold Impex SRL, pentru niciun motiv. Nici o modificare sau suspendare nu da dreptul unei indemnizati membrului.

5.3. SC Primat Gold Impex SRL, poate dezactiva sau suspenda definitiv un card de fidelitate Primat Gold, in caz de frauda, tentativa de frauda sau in cazul unei folosiri inadecvate a programului de fidelitate.
Primat Gold Impex SRL este privata de orice responsabilitati pentru toate consecintele, directe sau indirecte ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelitate. Primat Gold Impex SRL va face cu toate acestea eforturi pentru a conserva membrii in cazul unor disfunctionalitati pentru ca acesta sa beneficieze de punctele acumulate pana la momentul respectiv.

6. Protectia datelor cu caracter personal.

6.1. SC Primat Gold Impex SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de participanti prin Formularul de inscriere, in scopul derularii activitatii de reclama, marketing, publicitate, oferte si a emiterii cardului de fidelitate. Datele vor fi dezvaluite partenerilor contractuali din Romania, in scopul mentionat in prezentul regulament. Pe viitor, aceste date vor permite tinerea membrilor la curent cu activitatile desfasurate. Conform Legii nr. 677/2001 posesorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Posesorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata Directorului SC Primat Gold Impex SRL De asemenea, ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei.

6.2. Completarea si semnarea formularului de inscriere presupune exprimarea expresa si fara echivoc a consimtamantului cu privire la dreptul organizatorului de a stoca, folosi si prelucra in scopuri de marketing, reclama si publicitate datele furnizate pe durata derularii programului, conform Legii Nr. 677/2001 „pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date”.

7. Conditii generale:

7.1 Prin semnarea formularului de inscriere participantul incheie un contract cu organizatorul, iar ambele parti considera conditiile si prevederile enumerate in prezentul Regulament ca fiind obligatorii pentru ele.

7.2 Cardul de Fidelitate nu este un instrument de plata. Posesorul nu poate achizitiona produse pe baza acestui card, poate doar beneficia de privilegiile oferite de catre SC Primat Gold Impex SRL.


7.3 Programul de fidelitate este valabil doar pentru punctul de lucru (sediul) din Sos. Odai, Nr. 193-195, Sect.1 – Bucuresti.

7.4 Pentru informatii legate de acest program de fidelizare va rugam sa ne contactati la:
- Tel: 021/ 352.00.22
- Email: office@primatgold.ro